Geld verdienen

Geld verdienenAls je aan de slag gaat met thuiswerk verdien je geld voor de inzet die jij doet. De verdiensten bestaan zowel uit webcams als bellen via een 0906 telefoon. Als je meer wilt weten over de werkzaamheden verwijzen we je naar de pagina van mogelijkheden. Hierin staat duidelijk beschreven waar erotisch thuiswerk zoal uit bestaat en wat de minimale vereisten zullen zijn. Het thuiswerk wordt goed beloond naar mate je populairder zult gaan worden als je bereid bent te willen 'knallen' en een goede reputatie wenst achter te laten.

In Nederland zijn vele modellen, studenten en huisvrouwen actief geweest met erotisch thuiswerk. Dit heeft voldoende geld voor hun opgeleverd dat ze hun studie, rijbewijs of grote aanschaf konden betalen. Ook het leven van een dure lifestyle is met goed betaald thuiswerk mogelijk. Bekijk hieronder ons tabel met verdiensten die jij kunt verdienen zodra je bij ons aan de slag gaat met erotisch thuiswerk. Meedoen kan vanaf 18 jaar of ouder. Als je afkomstig bent uit Belgie of Nederland dan maakt dat geen verschil. Vanuit nederland zijn de verdiensten met thuiswerk namelijk stukken hoger. Er kunnen geen rechten worden ontleent. Verdiensten en voorbeelden hangen af van verschillende factoren en vooral inzet als erotisch thuiswerkers.

Verdiensten webcam model

  • Een webcam model met thuiswerk verdiend bij ons basis tarief van € 0.22 per minuut. Zodra zij met 5 bezoekers chat op hetzelfde moment liggen de verdiensten op 5x € 0.22. Is er een bezoeker die prive met hem of haar alleen chatten wilt dan ligt haar tarief op € 0,88/min. Als webcam model een minimaal aantal uur per week verdiend dan kunnen de verdiensten op cumulatief € 250 tot € 1500 bedragen. Het kan dus lonen om via ons aan de slag te gaan als model!

  • Gecombineerde verdiensten

    Het is mogelijk om bij ons gecombineerd geld te verdienen als je bijvoorbeeld het werk als webcam thuiswerker met 0906 diensten combineert. Dit levert je variabele bedragen op waarvan wij geen schatting kunnen geven maar kunnen verklappen dat als je goed je best doet je enorm hoge riante bedragen kunt verdienen met erotisch thuiswerk.

Verdiensten 0906 telefoonlijn

  • Wil je naast webcam werkzaamheden ook bellen met vele mensen? Dan bieden wij de mogelijkheid om via een 0906 lijn aan de slag te gaan. Je verdiensten staan dan vast op een bedrag van € 0,34 /min. Met 10 minuten bellen kan je dus als snel een bedrag van € 3,40 verdienen. Het bellen bestaat uit het voeren van erotische gesprekken. Je kunt je in en uitschakelen als je aanwezig bent of niet. Bellen is een populair groeiende trend, zie ook promotie websites.

  • UItbetaling per 2 weken of per maand

    Uitbetaling vind plaats elke 2 of 4 weken, wat je zelf het beste vind uitkomen. Dit wordt betaald per Bank / Giro waarbij je zelf in het bezit dient te zijn van een geldig IBAN of nederlands rekeningnummer. Ook voor belgie kan je bij ons aan de slag in combinatie met een IBAN rekening. Wij wensen je alvast veel plezier met erotisch thuiswerk!